Kako odabrati korektor za tamne krugove?

Kako odabrati korektor?

“Ako imate plave/ljubičaste tamne krugove, odaberite a korektor s vrhom žute boje prema narančama. Ako su umjesto toga vaši tamni krugovi obično zeleni, odlučite se za narančastu nijansu koja teže crvenoj.

Kako se koristi žuti korektor?

U žuti korektor Koristi se prije izrade vašeg temelja, pomoću malog četkica od korektor ili prsti. Morate biti dovoljno precizni u nanošenju i ne prelaze naočale i proizvod morate raditi vrlo dobro.

Koji su najzastupljeniji korektori?

Najbolji praveri Visoka pokrivenost za sakrivanje tamnih krugova i nesavršenosti
  • Nars mekani mat potpuni korektor. …
  • Clarins instant korektor. …
  • Bareminerals BarePro Korektor 16 sati. …
  • Kevyn aucoin senzualni pojačivač kože. …
  • Estée Lauder dvostruko nošenje Ostanite na mjestu besprijekorno korektor nošenja.

Koji korektor koristiti za torbe?

Za Osvijetlite područje za oči, odaberite a korektor žuta, dok ako mrlje imaju tendenciju žute boje, prava boja je lila. Budite oprezni, međutim, da ne koristite ovu boju za Tamni tamni krugovi imaju tendenciju plave ili ljubičaste.

Kako napraviti oči da sakrijete tamne krugove?

Kako spomenuto, bitan proizvod za Pokrijte tamne krugove tamno (koji teže ljubičasta) ili crno je crveni ruž za usne. To se mora raširiti na području očiju i na kapcima, a zatim pažljivo zamagljeno. Nakon što se ovaj korak napravi, tada će biti potrebno koristiti korektor.

Koja boja korektora koristiti?

Dakle, evo kako ispraviti tamne krugove s desnom korektor: Tamni krugovi/plavi: ispravljaju se s korektor žuta boja; Svijetloplave tamne krugove: ispravljaju se s korektor ribolov/marelica; Crveni tamni krugovi: boja Samo da se suprotstavi crvenoj boji je zeleno.

Kako odabrati korektor i temelj?

Općenito, temelj Uvijek bi trebao biti istog tona kao vaša koža ili više laganog tona. U temelj U stvari, ne smije “preplanuti” ili potamniti lice, mora ga uskladiti, pokriti nesavršenosti I Učinite ten kompaktniji.

Kako napraviti žuti korektor?

Morat ćemo se dobro pomiješati s našim korektor bež malo sjenilo žuta boja U prahu, na takav način da dobijemo tekućinu s ujednačenom nijansom koju ćemo nanijeti na tamne krugove tako što ćemo se vrhovima vrhova prstiju.

Kakva korektorska boja koristiti za prištiće?

Korektor prištića: koji odabrati

Marelica – u slučaju iz tamne mrlje, hiperpigmentacija i ožiljci. Žuta – za Odstupanje od plave boje, poput kapilara, tamnih krugova i posthirurških modrica. Zelena boja – za Pokrijte crvenilo, rozaceju, kuperozu i ožiljke od akni. Viola – ispravlja žućkastu ten i isključuje.

Kako pokriti žutu modricu?

Ako modrica To je Violace, SAD a korektor žuta boja; Ako je plavkast, SAD a narančasta korektor; Ako je crvena, SAD a zeleni korektor. Nanesite ga s a četkica za šminku, a zatim prekrijte područje a Normalni korektor koji odgovara vašem tencu. Napokon, primijeniti a Malo prozirnog praha za popravljanje šminke.

Kako pokriti mrlje od šipak?

Marelica narančasta korektor skriva hiperpigmentaciju (tip melazam), tamne mrlje ili ožiljke. Nanesite proizvod prstima ili četkicom na pogođeni dio, a zatim nastavite s prahom ili tekućinom temeljnom ujednačenom tenom.

Posljednje ažuriranje 24/06/2022

Komentiraj