Kako ne osjećati bol tijekom Silkepila?

Kako dobro raditi kosu s svilenim epilom?

Tijekom epilacije

Tijekom liječenja Svileni epil Uvijek se mora čuvati s kutom od 90 ° u usporedbi s kožom, odvijajući se polako i bez pretjeranog tlaka: Pomicanje mora biti fluidno i prirodno, u protivnom riskirate da razbijete kosu umjesto da ih iskorijenite.

Za što je svileni epil?

Dok i epilacija i depilacija uklanjaju kosu u korijenu, depilacija može pritisnuti kosu na kožu, što ga otežava podizanje i uklanjanje. Tehnologija s pincetama od SvileÉpil Uklanja malu kosu poput pijeska (0,5 mm). Nema više djelomičnog ponovnog rasta, nema više nelagode.

Koliko dugo traje učinak svile?

Svileotapil 9 uspijeva ukloniti kosu do 4 puta kraće od depilacija voskom, za’epilacija da tvrd do 4 tjedna.

Koliko puta se može učiniti s svilenim epilom?

Ako ste početnik, ponovite epilaciju jednom tjedno. Svaki put kada primijetite da se nelagoda smanjuje i da se zadovoljstvo povećava. Ako ste stručnjak, opustite se i epilirate se jednom u tri tjedna.

Što staviti na noge nakon svilenog epila?

U slučaju reaktivne kože, koja se lako otvara nakon Depilacija, preporučuje se kupnju post -depilacijske krema iz restorativnog i regeneracijskog djelovanja s aktivnim izvedenim iz znanstvenih istraživanja kao što su super oksidodizmusususus, aminokiseline, fosfolipidi i glukozamin.

Kako koristiti svileni epil 9?

U SvilaÉpil Uvijek ga treba postaviti okomito na kožu (kut od 90 °), bez pretjeranog pritiska: kretanje mora biti što je moguće prirodnije, navijajući kožu i suprotstavljanje.

Kako ukloniti kosu na trbuhu?

Ukratko: za dlaka na trbuh Pod pupkom preporučujem da nastavite sa suzama ili s svilenom epilom, jer jest dlaka tamna i prilično gusta, dok sam na želucu i dojkama više volim abrazivne diskove zimi, a ljetna je i promjenu boje, kao fina i bistra kosa, koja je s suzama …

Kako ukloniti inkarnito kosu?

Ukloniti utjelovljena kosa Moguće je ponovno potaknuti uporabu a Twigs poluge – po mogućnosti dezinficirane – i nastavite s ručnim uklanjanjem krzno.

Kako izbjeći crvene točke nakon svilenog epila?

Hidratizirajte kožu: ispravna hidratacija pomaže u održavanju zdrave kože. Stoga je važno uvijek koristiti hidratantnu, umirujuću i osvježavajuću kremu, prije svega nakon Nakon što je obrijao. Možete isprobati post-epìlate kremu za post-epilaciju, dizajniranu upravo za ove okolnosti.

Koji je najbolji svileni epil?

Najbolji Svileni epil 2022
  • SvileÉpil 9 Beauty Set Deluxe 9-995. 149,99 € …
  • SvileÉpil 9 Flex 9100 Beauty Set. 181,99 € …
  • SvileÉpil 9-890. 119,99 € …
  • SvileÉpil 9 Skinspa 9-990. 129,99 € …
  • SvileÉpil 7. 78,99 € …
  • SvileÉpil 5 5-511. 71,94 € …
  • SvileÉpil 5 5-541. 61,90 € …
  • SvileÉpil 5 5-620. 59,99 €

Kako proći iritaciju od svilenog epila?

Krema ili gel s umirujućem i hidratantnom djelovanjem. droga iz Prijavite se lokalno za borbu protiv svrbeža i infekcije. Osjetljivi higijenski proizvodi. Piling tijela, s pilingom radnje, napraviti Prije uklanjanja dlaka.

Posljednje ažuriranje 25/06/2022

Komentiraj