Kako natjerati suprugu da želi više seksa

Kako natjerati suprugu da želi više seksa: Ultimate vodič

Imate li problema s raspoloženjem supruge? Osjećate li se kao da sve radite kako treba, ali ona se jednostavno ne čini zainteresiranom? Ako je tako, onda je ovaj vodič za vas.

Pokazat ćemo vam kako učiniti da vaša supruga želi više seksa. Naučit ćete što je uključuje, zbog čega se osjeća seksi i kako da joj se raspoloži za zabavu.

Evo što trebate znati.

Što je okreće

Prvo, pogledajmo što okreće vašu ženu. Nekoliko je ključnih stvari koje možete učiniti kako bi joj motor okrenuo.

1. Biti siguran

Jedan od najvećih preokreta za žene je samopouzdanje. Ako možete biti sigurni u sebe, vjerojatnije će vas smatrati privlačnim.

2. Biti dominantan

Još jedan veliki uključivanje žena je dominacija. Žene žele muškarca koji kontrolira i može preuzeti odgovornost.

3. Biti avanturistički

Žene također vole avanturu. Ako joj možete pokazati da ste voljni isprobati nove stvari i riskirati, vjerojatnije će vas smatrati uzbudljivim.

4. Budi smjesan

Žene vole muškarca koji ih može nasmijati. Ako je možete nasmijati, vjerojatnije će da će vas privući.

5. Biti romantičan

Koliko je predugo bez seksa u vezi?

Odgovor na ovo pitanje ovisi o različitim čimbenicima, uključujući pojedinačne spolne pogone para, kvalitetu njihovog seksualnog odnosa i njihovu ukupnu razinu zadovoljstva odnosom. Općenito, međutim, većina parova počet će se osjećati seksualno frustrirano ako idu više od nekoliko tjedana bez seksa. Ova frustracija može dovesti do napetosti i sukoba unutar veze i na kraju može uzrokovati da se veza u potpunosti pokvari.

Što uzrokuje visoki seksualni nagon kod žena?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer svi doživljavaju različite razine libida. Međutim, postoji nekoliko mogućih objašnjenja zašto neke žene imaju veći seksualni nagon od drugih. To bi moglo biti posljedica hormona, genetskih čimbenika ili jednostavno stvar osobnih preferencija. Neka istraživanja sugeriraju da žene s višom razinom testosterona imaju veće libidos, ali to nije uvijek slučaj. Postoje i mnogi drugi čimbenici koji mogu utjecati na ženski spolni nagon, poput njezine dobi, statusa odnosa, razine stresa i cjelokupnog zdravlja.

Kako mogu brzo raspoložiti svojoj supruzi?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer je svaka osoba drugačija, a ono što djeluje na raspoloženje jedne osobe možda neće raditi za drugu. Međutim, postoje neki opći savjeti koji bi mogli pomoći da se vaša supruga brže raspoloži. Pokušajte razgovarati s njom i pitajte što joj se sviđa i što je okreće. Obratite pažnju na njezin govor tijela i ono što kaže da vidi hoće li biti uzbuđena. Ako jest, odvedite stvari na sljedeću razinu ljubeći je, dodirnuvši je ili sudjelujući u seksualnim aktivnostima s njom. Imajte na umu da je predigra važna, pa odvojite vrijeme i uživajte u procesu.

Koliko često bi par trebao imati seks?

Koliko često par ima seks, vrlo je osobna stvar i ovisi o brojnim čimbenicima, poput dobi para, statusa odnosa i cjelokupnog zdravlja. U skladu s tim, većina stručnjaka se slaže da bi parovi trebali imati za cilj seksa najmanje jednom tjedno, iako se to može razlikovati ovisno o pojedinačnim okolnostima para.

Kako se nositi sa svojim partnerom koji ne želi seks?

Ako vašeg partnera ne zanima seks, možete učiniti nekoliko stvari kako biste pokušali poboljšati situaciju. Prvo, provjerite jeste li oboje na istoj stranici o tome što predstavlja seks. Ako jedna osoba razmišlja o seksu kao o snopu, dok druga razmišlja o bilo kojoj seksualnoj aktivnosti, to može dovesti do pogrešnog komunikacije i frustracije.

Jednom kada ste oboje jasno što svaki smatrate seksom, pokušajte otkriti zašto vaš partner nije zainteresiran. Moglo bi biti nekoliko razloga, poput stresa, umora ili niskog libida. Ako vaš partner doživljava bilo koji od ovih pitanja, postoji nekoliko načina da pokušate pomoći, poput povećanja komunikacije, isprobavanja novih stvari ili više razumijevanja i pacijenta.

Ako oboje još uvijek niste na istoj stranici nakon što pokušate razgovarati o tom pitanju, možda je vrijeme da se konzultirate s terapeutom ili seksologom, koji vam mogu pomoći da shvatite koji je korijen problema i kako to riješiti.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj