Kako napraviti masku za lice kod kuće?

Kako stvoriti masku ljepote?

Postići maska Vrlo je jednostavno: bijeloj jajetu spojena je žlicom iz med i malo iz sok iz limun i snažno miješa, kako bi se dobila ne previše tekuća smjesa. Primjenjuje se na lice i omogućuje vam da djelujete 20 minuta, a zatim uklanja, pomažući se a vlažna spužva.

Kako stvoriti hidratantnu masku za lice?

Trebat će vam zrela banana, 2 žlice meda, 2 jogurta i 1 žličicu maslinovog ulja. Imati kremastu smjesu koja se lako širi na lice, Pomiješajte sastojke dok se ne dobije homogena krema, da biste ostavili da poziraju dok se ne osuši.

Što učiniti nakon maske za lice?

Krema za hidrataciju.

Temeljno za svaki tretman i važan korak nakon svaki maska, Hidratantna krema pomaže u blokiranju prednosti tretmana i suzbijanju dehidracije površinskih slojeva, uzroka ispunjenja prirodne barijere kože.

Kako napraviti masku za lice bez meda?

Napraviti maska Učvršćivanje pomiješano zajedno prve dvije žlice zobi do Da biste dodali dvije žlice soka od naranče i, na kraju, umetnuti a Malo odjednom u razmatranje četiri žlice prirodnog jogurta. Dobro promiješajte u Sve i ostavi u sastavljen na lice za 20 minuta.

Kako napraviti masku za prištiće?

Maska s krastavcem i jogurtom

Učinite to: Pola mješavina krastavca; Zatim u a zdjelu, dodajte je s 2 žlice bijelog jogurta i pomiješajte. Primijeniti maska Na čistom licu izbjegavajući područje očiju. Ostavite pozu za 15 minuta, a zatim isperite vrućom vodom. DO Slijedite, raširite a veo hidratantnih krema.

Kako napraviti dizanje kod kuće?

U a Zdjela s lukom L‘Bjelanjak a jaje, lagano ga tucite a vilicu i raširite ga po licu i vratu tako što ćete lagano snimati u vrhovi prstiju. Ostavite da se osuši i nastavi s u uobičajeni trik. Za a adstrigentna i opuštajuća akcija možete dodati nekoliko kapi svježeg limuna.

Kako razumjeti kakvu kožu imate?

Za početak, postoji vrlo jednostavan i brz način da dobijete svoju ideju kožni tip: To je test diska iz pamuk. Prolazimo na koža lica kad je suho za promatranje: ako masni tragovi ostanu na licu mjesta, to znači da imamo da učiniti s jednim koža Masna ili pomiješana.

Kako stvoriti masku?

Koraci
 1. Veličina 8-10 Komadi aluminijske folije. …
 2. Modelirajte ih po obliku vašeg lica. …
 3. Crtanje a liniju duž gornjeg ruba maska i izrezati aluminij. …
 4. Crta znakove za oči. …
 5. Presjeći maska u dva. …
 6. Napravite dva reza da biste formirali čeljust. …
 7. Vježbajte još dva reza za savijanje čela.

Kako hidratizirati kožu lica na prirodan način?

Biljna ulja su lijek uvijek valjano; olakšanje za koža i mogući gubitak kontrasta vlage: čisti argan, slatko bademovo ulje, tjestenina ili kokosovo ulje.
 1. med,
 2. aloja,
 3. jogurt,
 4. krema za mlijeko,
 5. Rosa komarac,
 6. kalendula.

Kako napraviti masku za lice sa sodom bikarbonom?

Za boriti se protiv prištića, slijedite ovo recept: u a zdjela sipa 2 žlice bikarbonat Natrij, 2 žlice vode i nekoliko kapi svježeg limunovog soka. Pomiješajte i lagano masirajte na lice, odlazak za 10 minuta. Napokon, isperite s topla voda i raširite veo hidratantne krema.

Kako napraviti masku za kavu?

Da biste ga napravili, jednostavno se morate miješati kava i ulje u jednakim dijelovima koji formiraju a spoj koji ćete ići do distribuirati na licu, uvijek mrze i masti, kružnim pokretima. Napravite ovaj korak, možete ga ostaviti na oko 15 minuta, a zatim ga isperite toplom vodom.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj