Kako masirati svoju ženu

Kako masirati svoju ženu:

– Započnite laganim masiranjem leđa, rukama ili alatom za masažu.

– Dođite do njenog vrata i ramena, koristeći nježne kružne pokrete.

– Upotrijebite palce za masiranje njenih hramova i čela.

– Upotrijebite prstima za masiranje vlasišta.

– Završiti masirajući ruke i noge.

Što se događa u masaži parova?

Masaža parova je masaža koja se daje dvoje ljudi istovremeno u istoj sobi. Masažni terapeut obično će koristiti švedske tehnike masaže, ali također može sadržavati i druge modalitete poput Shiatsua ili dubokog tkiva. Masaža parova obično se vrši u bočnoj masažnoj sobi s dva stola za masažu, ali se može obaviti i u sobi s jednim stolom za masažu i dvije stolice. Masažni terapeut obično će započeti kratkim savjetovanjem kako bi procijenio potrebe i sklonosti svake osobe.

Jednom kada masaža započne, terapeut će obično započeti s efektima (dugim, tekućim potezima) kako bi pomogao u opuštanju mišića. Potom će prijeći na specifičnije tehnike poput petrissage (miješanje) ili terapije okidača. Terapeut će tijekom masaže obično koristiti lagani do srednji dodir, a sesija će trajati 30-60 minuta.

Kako uključiti djevojku masirajući joj noge?

Mnogo je načina da se djevojčica uključi masirajući noge. Jedan od načina je usredotočiti se na područja koja su najosjetljivija na dodir, poput potplata stopala, gležnjeva i vrhova stopala. Također možete koristiti palčeve za masiranje kuglica stopala. Drugi način uključivanja djevojke masirajući noge je korištenje dugih, sporih udaraca i vrhova prstiju vršiti pritisak.

Što masaža čini ženi?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer će učinci masaže varirati ovisno o tijelu pojedinca i njezinim specifičnim potrebama. Međutim, općenito, masaža može pomoći u poboljšanju cirkulacije, povećanju fleksibilnosti i raspona pokreta i smanjenju stresa i napetosti. Uz to, masaža također može pomoći u poboljšanju kvalitete spavanja i promicanju opuštanja.

Ako masirate svoju ženu?

Da, trebali biste masirati svoju ženu. Masaža može pomoći u smanjenju stresa, promicanju opuštanja i povećanju cirkulacije. Također može pomoći ublažavanju napetosti mišića i boli.

Gdje su točke pritiska za povećanje uzbuđenja?

Mnogo je točaka pritiska koje mogu povećati uzbuđenje, ali najučinkovitije se nalaze u erogenim zonama. To su područja tijela koja su posebno osjetljiva na dodir i mogu proizvesti ugodne senzacije. Uobičajene erogene zone uključuju genitalije, bradavice i anus. Stimuliranje ovih područja može dovesti do pojačanog uzbuđenja, pa čak i orgazma.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj