Kako koristiti rasvjetu u kapi?

U kojem dijelu lica se stavlja iluminant?

Ništa nije u redu:osvjetljavanje da Može se primijeniti na jagodice, iznad i ispod luka obrva, u unutarnjem kutu oka kako bi se dali dragocjeni savjeti za dragocjene svjetlosti. Da Može se primijeniti i na Most NASO -a i na luku Kupida.

Kako se primjenjuje iluminant?

Prijaviti osvjetljavajući U tim područjima za lice koje sjaji zdravom i prirodnom svjetlom. Započinje iz unutarnjeg kuta oka da to učine veće. Zatim retuširajući luk obrva kako biste definirali i podigli kost obrva. Zatim osvijetlite vrh jagodica, miješajući osvjetljavajući Sve dok hramovi.

Kako koristiti iluminant za štap za lice?

Proćiosvjetljavajući u zalijepiti Na nosu mostu.

Nježno ga podržava zalijepiti na mostu nosa i napravite samo jedan prolaz do vrha. Samo ga primijenite samo jednom. Primijenitiosvjetljavajući U ovom području omogućuje vam da dobijete svijetli i prirodni rezultat, može i tanji nos.

Kako staviti osvjetljavajuće rumenilo?

Ako i vi donesete rumenilo, L ‘osvjetljavajući Uvijek stavlja na to. Tako da ga možemo koristiti i na luku Kupida da optički povećava usne, a zatim na donjoj liniji obrva I U unutarnjem kutu oka da nam se odmori.

Gdje se primjenjuje temeljni premaz?

U temeljni premaz ima vrlo laganu konzistenciju e Da odnosi se na lice nakon uobičajenog tretmana i prije temelja. Na temelju njegove funkcije može biti prozirna, pomalo šarena, u kremi ili gelu.

Koji četkica se koristi za iluminant?

Četka ventilator

U četkice Ventaglio je rjeđi, ali još uvijek vrlo koristan ako želite nanijeti proizvode rasvjeta na tvom licu. Čekinje su mu rade i tanke, savršene za Nacrt proizvoda u prahu, manje za Oni u kremi ili tekućini.

Gdje staviti iluminant na nos?

Ako je tvoj nos Zakrivljen je, potamnite sredinu leđa kako biste umanjili dio koji se spušta. Zatim dodajteosvjetljavajući na pričvršćivanje i na vrhu nos. Za nos Širok, najbolji je izbor učiniti bočne strane tamnije i nanijeti traku s visokim brojem na leđa.

Jer on osvjetljava nos?

Konturiranje za nos dugačak

Primjena zemlje u području ispod vrha i u blizini nosnice tajna je skraćivanje nos dugačak. Također u ovom slučaju,osvjetljavajući Omogućuje zadatak, stvarajući svjetlosnu točku između obrva, kako bi se pozornost skrenula na ostatak leđa.

Gdje je zemlja stavljena na lice?

Poslužite srednje velike četke s okruglim vrhom, nanosi Zemlja s kružnim pokretima počevši od središnjih područja lice i blijede ih prema konturama. Zatim, redom: prvo čelo, zatim nos i brada, a na kraju gornji dio jagodica. Da bavi se područjima koja prvo poljubi sunce.

Kako staviti osvjetljavanje sjenila?

Obližite se nos optički.

L ‘osvjetljavajući Pomaže da izgleda manje ili tanje. Nanesite iridescentni proizvod na mostu za nos, a zatim raširite a sjenilo za oči od jednog ili dva tamnija tona od vašeg kože na stranama. Dobro blijedi kako bi postigao homogeni i prirodni rezultat x Izvor iz Istraživanje .

Za što je osvjetljavajući štap?

Slučajni štap To je highlighter* bogat biljnim uljima, uključujući kokosovo ulje. Stvorite svjetlosne točke na područjima lica I naglašava svjetlinu utjelovljenog. Krem tekstura koja se spaja s kožom za jednolični rezultat.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj