Kako koristiti Pungidito olovku?

Što ne učiniti prije mjerenja šećera u krvi?

Tamo mjerenje glikemijska na stranu od liječnik se mora izvesti ujutro i na prazan želudac, da to znači da pacijent Ne morao je pojesti bilo što ili konzumirala slatka pića najmanje 8 sati Prije.

Kako uboditi prst za mjerenje šećera u krvi?

Ubosti u prst

Odaberite medij, prstenasti prst ili mali prst ne -dominantne ruke. Ubosti bočna palmina površina terminalne falange prst, držeći se od centra, kako Istaknuto zelenim ovalima.

Što se mjeri Pungidito?

U ubosti To su ruke koje se koriste u kompletu glukometra za kap krvi na učiniti analizu.

Kako napraviti inzulin olovkom?

Zadrži olovka sa igla prema gore i potpuno pritisnite gumb do kapljice inzulin. Ako se ne pojavi, ponovno odaberite 2 jedinice. Tek nakon što se osigura da je igla puna, odaberite dozu koju ćete ubrizgati.

Koje su vrijednosti šećera u krvi?

U vrijednosti referenca za glikemija (mjereno na praznom želucu) Ja sam između 60 i 99 mg/dL. Ako bi glikemijski pregled posta trebao pokazati razinu veće od referentnih parametara, ali još uvijek ne ukazuje na prisutnost dijabetesa (≥ 126 mg/dL), bit će moguće razgovarati o tome glikemija izmijenjen u post.

Kako sniziti šećer u krvi prije pregleda?

Napajanje za Donji šećer u krvi visok
  1. nizak indeks glikemijski, kako Malo slatkog voća, cijele mahunarke, cjelovite žitarice obogaćene topljivim vlaknima kako Inulin;
  2. jedva kalorično, poput povrća od kalibar iz Zelena salata, koropač, courgettes, radicchio;

Kako izmjeriti šećer u krvi?

Detaljno vidimo koji postupci treba slijediti za ispravnu upotrebu glukometra:
  1. Operite ruke sapunom i vodom i pažljivo ih osušite.
  2. Uzmite reaktivnu traku iz spremnika i odmah je zatvorite.
  3. Umetnite reaktivnu traku u metar i pričekajte potvrdu instrumenta.

Što jesti kako ne bi podigao šećer u krvi?

Odaberite što je više moguće hrane bogate vlaknima, poput voća, povrća i cjelovitih žitarica (na primjer: žitarice s mekinjama, tjesteninom od cjelovitog i punom rižom), favorizirajući hranu s niskim indeksom glikemijski. Isprobajte proizvode osim mesa, poput leće, graha ili tofua.

Gdje uboditi prst?

Poželjno je da ne ubosti vrh prst točno u sredini. Najbolje mjesto uboda je na strani vrha prst.

Kako izmjeriti šećer u krvi mobilnim telefonom?

možeš koristiti

Freestyle Libralink je besplatna aplikacija koja vam omogućuje da pratite glukozu uvijek i svugdje * i za pregled podataka izravno na mobitel. Izvršiti mjerenje Samo donesite mobitel na Freestyle libre senzor (scan).

Što se događa ako se kažnjavate inzulinskom iglom?

A slučajna probijanja s iglom iz šprice ili s Oštro sredstvo izlaže rizik iz ugovoriti a‘Infekcija i od bakterija i virusa. Detaljno analiziramo pojedinačne mogućnosti, infekcija rane iz uobičajenih klima u ovom slučaju a točno pranje e aodgovarajuća dezinfekcija su dovoljna.

Posljednje ažuriranje 25/06/2022

Komentiraj