Kako koristiti iluminant za lice?

U kojem dijelu lica se stavlja iluminant?

Ništa nije u redu:osvjetljavanje da Može se primijeniti na jagodice, iznad i ispod luka obrva, u unutarnjem kutu oka kako bi se dali dragocjeni savjeti za dragocjene svjetlosti. Da Može se nanijeti i na mostu nosa i na kupid stazu.

Što se može koristiti umjesto osvjetljenja?

Upotrijebite iridescentno sjenilo za postizanje učinka rose.

Iridescentna sjenila dostupna su u raznim bojama, pa se zabavite eksperimentirati i koristiti ih Umjestoosvjetljavajući.

Kako staviti osvjetljavajuće rumenilo?

Ako i vi donesete rumenilo, L ‘osvjetljavajući Uvijek stavlja na to. Tako da ga možemo koristiti i na luku Kupida da optički povećava usne, a zatim na donjoj liniji obrva I U unutarnjem kutu oka da nam se odmori.

Gdje je zemlja stavljena na lice?

Poslužite srednje velike četke s okruglim vrhom, nanosi Zemlja s kružnim pokretima počevši od središnjih područja lice i blijede ih prema konturama. Zatim, redom: prvo čelo, zatim nos i brada, a na kraju gornji dio jagodica. Da bavi se područjima koja prvo poljubi sunce.

Gdje staviti iluminant na nos?

Ako je tvoj nos Zakrivljen je, potamnite sredinu leđa kako biste umanjili dio koji se spušta. Zatim dodajteosvjetljavajući na pričvršćivanje i na vrhu nos. Za nos Širok, najbolji je izbor učiniti bočne strane tamnije i nanijeti traku s visokim brojem na leđa.

Jer on osvjetljava nos?

Konturiranje za nos dugačak

Primjena zemlje u području ispod vrha i u blizini nosnice tajna je skraćivanje nos dugačak. Također u ovom slučaju,osvjetljavajući Omogućuje zadatak, stvarajući svjetlosnu točku između obrva, kako bi se pozornost skrenula na ostatak leđa.

Kako nadoknaditi bez upotrebe temelja?

Make -Up bez temelja: Evo alternativa
  1. Glatke kreme za lice za hidrataciju epiderme.
  2. Perfekcijski temeljni premaz koji može vidno poboljšati ten s efektom “gola koža”
  3. ispravljači za prirodnu bazu-visu.
  4. BB krema obogaćena laganim pigmentima.
  5. lagani ciprie, idealan za postavljanje kože homogenom.

Kako imati savršeni temelj bez temelja?

Tamo Zemlja za sunčanje i rumenilo jesu bez Sumnjam dva tajnog oružja za izradu temelj bez. Također u ovom slučaju možete ih odabrati kasnije tamo Hidratantna krema ili iznad temeljnog premaza ili BB krema (ili oboje, prema vama tamo izbor), oživjeti ten i dati lice a Zdravo i blistavo ispiranje.

Kako osvijetliti obraze?

Da biste postigli svijetli učinak, obrazi trebali bi biti ružičasti, a zatim nanijeti rumenilo osjetljive i prirodne boje x Izvor iz Istraživanje .

Kako nanijeti rumenilo na lice?

Nanesite rumenilo pokretima od vrha do dna, počevši od režnjeva i stižući odmah ispod najvišeg dijela obraza. Nadalje, kako bi se još više uskladile, značajke slijede kosi trend u izradi proizvoda i primjenjuje malu količinu tereta na brada.

Kad se zemlja mora primijeniti?

Možete koristiti Zemlja U svim razdobljima godine: može se širiti po cijelom licu, samo u nekim područjima ili čak može zamijeniti različite vrste rumenila. Ali kako bi licu dao prirodnu boju, važno je naučiti savršeno primijeniti i poštivati ​​neka pravila.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj