Kako imati muški orgazam

Muški orgazam je kratko, intenzivno oslobađanje seksualnog užitka koji prate mišićne grčeve i puštanje sjemena iz penisa. To je vrhunac ciklusa seksualnog reagiranja kod muškaraca i obično se događa nakon stimulacije penisa, bilo fizičkim dodirom ili seksualnom aktivnošću. Orgazam se općenito smatra najdovoljnijim dijelom seksualnog iskustva za muškarce, a često se opisuje kao osjećaj “cijelog tijela”.

Što se događa u muškom orgasimu?

Kad muški orgazam, tijelo prolazi kroz niz mišićnih kontrakcija koje u njegovom tijelu oslobađaju izgrađenu seksualnu napetost. Ove kontrakcije mišića također uzrokuju oslobađanje sjemenske tekućine, što je tekućina koja nosi spermu. Sperma tada putuje kroz uretru i iz tijela.

Zbog čega je čovjek brzo došao?

Na ovo pitanje nema odgovora jer je svaki čovjek drugačiji. Neki muškarci mogu brzo doći zbog seksualnog uzbuđenja i uzbuđenja, dok drugi mogu potrajati duže zbog tjeskobe ili živaca. Mnogo je čimbenika koji mogu utjecati na čovjekovu sposobnost da brzo dođe, uključujući fizičko zdravlje, mentalno zdravlje, lijekove, pa čak i uporabu alkohola ili droga. Ako muškarac ima poteškoće u brzom dolasku, postoji niz različitih tretmana koji mogu pomoći, uključujući terapiju, lijekove, pa čak i operaciju.

Koliko dugo traje muškarci orgasam?

U prosjeku će muškarac orgazam bilo gdje od 3-10 sekundi. Međutim, neki muškarci prijavljuju orgasming čak 30 sekundi ili više. Ne postoji “točan” odgovor na ovo pitanje, jer svaka osoba različito doživljava orgazam. Neki muškarci mogu otkriti da su orgazam brže kad su jako uzbuđeni, dok drugima mogu potrajati duže da dođu do orgazma. U konačnici, na svakom je pojedincu eksperimentirati i saznati što im najbolje odgovara.

Koliko dugo prosječni čovjek može ostati uspravan?

Prosječni čovjek može ostati uspravan nekoliko minuta do nekoliko sati, ovisno o njegovoj razini uzbuđenja i fizičke stimulacije.

Koliko bi brzo trebao doći čovjek?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer može varirati ovisno o osobi i situaciji. Općenito, međutim, većina ljudi bi se složila da je obično najbolje da muškarac dođe što je prije moguće tijekom seksa. To omogućava oba partnera da više uživaju u iskustvu, a također pomaže u sprječavanju bilo kakvih potencijalnih problema koji bi mogao nastati od čovjeka koji treba predugo da bi došao do orgazma.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj