Kako i kad stavite iluminant?

Kako koristiti rasvjetu za oči?

Oči:: na očima S ‘osvjetljavajući Možete stvoriti lijepe svjetlosne točke u šminki. Stavite ga samo na unutarnji kutoko i odmah će vaš pogled učiniti svjetlijim i sjajnim. Izbjegavajte samo ako imate oči Po prirodi udaljenom, jer može naglasiti ovu malu nedostatku.

Gdje staviti iluminant na tijelo?

Obično dijelovi lica koji su poboljšani sosvjetljavajući To su jagodice, luk obrva (da imaju savršene obrve je obavezno), luk kupida, leđa i vrh nosa i unutarnji kut očiju očiju.

Koje je najbolje osvjetljavajuće lice?

Najbolje osvjetljenje lica: klasifikacija
  • Glow mon amour by L’Oréal Pariz. …
  • Obrana boja bionik luminisse. …
  • Maybelline Master Strobing Stick. …
  • Glow Chérie iz L’Oréal Pariza. …
  • Pupa aktivna svjetlost. …
  • Rimmel podudara savršenstvo. …
  • Brza paleta po cijelom WYCON -u. …
  • Manizer.

Kako staviti osvjetljavanje sjenila?

Obližite se nos optički.

L ‘osvjetljavajući Pomaže da izgleda manje ili tanje. Nanesite iridescentni proizvod na mostu za nos, a zatim raširite a sjenilo za oči od jednog ili dva tamnija tona od vašeg kože na stranama. Dobro blijedi kako bi postigao homogeni i prirodni rezultat x Izvor iz Istraživanje .

Koji četkica se koristi za iluminant?

Četka ventilator

U četkice Ventaglio je rjeđi, ali još uvijek vrlo koristan ako želite nanijeti proizvode rasvjeta na tvom licu. Čekinje su mu rade i tanke, savršene za Nacrt proizvoda u prahu, manje za Oni u kremi ili tekućini.

Za što je iluminant na nosu?

Konturiranje za nos dugačak

Nanesite zemlju u području ispod vrha I U blizini nosnica je tajna skraćivanja nos dugačak. Također u ovom slučaju,osvjetljavajući Omogućuje zadatak, stvarajući svjetlosnu točku između obrva, kako bi se pozornost skrenula na ostatak leđa.

Gdje staviti iluminant na nos?

Ako je tvoj nos Zakrivljen je, potamnite sredinu leđa kako biste umanjili dio koji se spušta. Zatim dodajteosvjetljavajući na pričvršćivanje i na vrhu nos. Za nos Širok, najbolji je izbor učiniti bočne strane tamnije i nanijeti traku s visokim brojem na leđa.

Kako staviti iluminant bez četke?

Ja isto’osvjetljavajući Vrlo je jednostavno nanijeti samo rukama, bilo u kremi ili prahu. Počnite ga stavljati iz središta jagodica, a zatim ga pomiješajte prema gore sa zakrivljenim pokretom, kako Ako ste pisanjem “C” koji vam ide oko očiju.

Kako osvijetliti obraze?

Da biste postigli svijetli učinak, obrazi trebali bi biti ružičasti, a zatim nanijeti rumenilo osjetljive i prirodne boje x Izvor iz Istraživanje .

Kako se koristi Prosvjetljenje Bionikea?

Kako Koristi se luminiesse Osvjetljavajući Univerzalan Bionik::

Nanesite Matone Lumieresse Bionik izravno na području koje treba osvijetliti. Preporučuje se miješati proizvod s vrhovima prstiju.

Kako staviti sjenilo na jednostavan način?

Prvo ćete morati koristiti olovku koja će popravitisjenilo za oči sam i zatim ga raširio pomoću krute četkice s vrhom, odabiru proizvod nijanse slične Kajalu. Primijenitisjenilo za oči mračniji slijedeći obris mobilnog kapka, izvana do iznutra i lagano se miješajući.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj