Kako eliminirati tamne mrlje unutar bedara?

Što spaja kožu?

Poput mlijeka, jogurt sadrži enzime koji mogu bijeliti delikatno koža. Med ima hidratantna i antibakterijska svojstva. Zajedno, dva sastojka mogu formirati hranjivu masku. Pomiješajte dio meda i jedan jogurt, a zatim nanesite mješavinu na lice i tijelo.

Kako olakšati melanin?

Isprobajte kremu za osvjetljavanje.

Njihova glavna funkcija je smanjenje proizvodnje melanin (što uzrokuje kremu za sunčanje i preplanulo). Potražite one proizvode koji sadrže uistinu učinkovite aktivne sastojke kao što su koginska kiselina, glikolna kiselina, vitamin C, alfa-hidroksiacici ili arbutine.

Kako eliminirati tamne mrlje na nogama?

Jednostavno morate sjeći svježi limun na dva i nanijeti ga izravno na zahvaćeno područje, ostaviti da djeluje oko 30 minuta i isperite. Ako imate osjetljivu kožu, pomiješajte limunov sok s malo vode. Ponovite ovaj tretman nekoliko puta tjedno do spot nisu potpuno nestali.

Kako proći iritaciju usred bedara?

Nanesite pastu od talka i cinka kako biste pomogli suhu znoj i smirili svrbež; Nanesite kortizonske kreme i gel kada trljanje dosegne akutnu fazu; Upotrijebite suha ulja za omekšavanje kože iritirane crvenilom trljanja.

Kako izliječiti unutarnje bedro?

Pojednostaviti, čvrsto i preureditiunutarnje bedro Flaccido Postoji nekoliko ne -kirurških lijekova: radiofrekvencija, infiltracije hijaluronske kiseline, biostimulacije i kavitacije samo su neki od dermatoloških tretmana koji omogućuju uspoređivanje kože opuštanjaunutarnje bedro.

Kako postati od neri do bianchija?

Ali to je stvarno moguće, ako ste u boji, postati bijel? Odgovor je ne ‘. “Nijedno liječenje – tvrdi da dermatolozi – ne mogu promijeniti boju osobe. Postoje samo tehnike ili lijekovi koji se mogu primijeniti na određena djelomična područja s ograničenjem.”

Što jesti kako bi osvijetlio kožu?

Najbolja hrana Izbjeljivati ​​kožu
  • Limunska voda. Moguće je napustiti sve kozmetičke proizvode koji su preskupi. …
  • Soyy Fairy Tale. Soja je jedna od moćnih namirnica za Izbjeljivanje koža. …
  • Zeleni čaj. …
  • Cikle. …
  • Jogurt.

Kako osvijetliti kožu sodom bikarbonom?

U bikarbonat od natrija – izvrsna pilinga koja može osvijetliti Brzo kožne mrlje. Da biste ga pripremili, potrebno je dodati toplu vodu i bikarbonat natrij. Smjesa se mora primijeniti na kritične točke gdje su mrlje prisutne i ostavljene da se odmore oko 15 minuta. Isperite i osušite.

Kako postati bijel?

Izbjegavajte izlaganje UV zrakama.

Kako Lako je razumljivo, zaklonjenost od sunčeve svjetlosti je najbolji način da se dosegne i održava željenu blijedu. Izbjegavajte jedine zrake koliko god je to moguće, posebno između 10 ujutro i 4 popodne, kada su od većeg intenziteta.

Što jesti za smanjenje melanina?

Čak i ako retinol ne eliminira melanin, Rast novih stanica pomaže u sastavljanju hiperpigentne kože. Dodaj u dijeta Hrana bogata vitaminom do mrkve, zelenih biljaka, krumpira ili jetre. Svi su proizvodi bogati retinolom.

Kako olakšati kožu intimnih dijelova?

Pokušajte koristiti mlijeko za osvijetliti i hidratiziraju kožu.

Ulijte malo u zdjelu i natopite pamučnu kuglu. Prebacite ga područje zainteresiran. Mlijeko je prirodno izbjeljivanje kože, također se ne osuši.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj