Kako dobro raditi kosu s svilenim epilom?

Koliko dugo traje učinak svile?

Svileotapil 9 uspijeva ukloniti I dlaka Do 4 puta kraće od depilacije voska, za epilaciju koja traje do 4 tjedna.

Koliko košta posljednji svileni epil?

SvileÉpil 1 1370 za 21,99 € | Lipanj 2022. | Najbolje cijena Na idealu.

Jer svileni epil boli?

Ako koža nije dovoljno hidrirana i pilinga, kosa, raste, može se utjeloviti. Kao i druge metode epilacije, upotreba ovog uređaja također može uzrokovati iritaciju (npr. svrbež, smetnja i crvenilo kože) ovisno o stanju kože i kose.

Koliko pinceta ima svileni epil 5?

SvileÉpil 5-541 mokro & Suho

Također Svileni epil 5 541 je epilator Grudnjak što se može udobno koristiti i u suhim i mokrim uvjetima. Glava ima 28 pinceta sposoban za uklanjanje kose veličine 0.5 mm. Ima pribor poput britvice, trimera i masivnog sustava.

Koliko puta se može učiniti s svilenim epilom?

Ako ste početnik, ponovite epilaciju jednom tjedno. Svaki put kada primijetite da se nelagoda smanjuje i da se zadovoljstvo povećava. Ako ste stručnjak, opustite se i epilirate se jednom u tri tjedna.

Što staviti na noge nakon svilenog epila?

U slučaju reaktivne kože, koja se lako otvara nakon Depilacija, preporučuje se kupnju post -depilacijske krema iz restorativnog i regeneracijskog djelovanja s aktivnim izvedenim iz znanstvenih istraživanja kao što su super oksidodizmusususus, aminokiseline, fosfolipidi i glukozamin.

Kako koristiti svileni epil 9?

U SvilaÉpil Uvijek ga treba postaviti okomito na kožu (kut od 90 °), bez pretjeranog pritiska: kretanje mora biti što je moguće prirodnije, navijajući kožu i suprotstavljanje.

Koliko dugo traje epilator?

S epilator Možete ukloniti malu kosu poput pješčanih kuglica (0,5 mm), tako da je epilacija učinkovitija i podrazumijeva a minimalno ponovni rast. Pored toga, epilacija je prikladnija za vrlo zauzete žene jer se može lako napraviti kod kuće i rezultata oni traju do 4 tjedna.

Koliko košta svileni epil 9?

65,00 €
SvileÉpil 9 SensosMart počinje od 65,00 eura

Koliko košta Silk Epil 9 fleks?

112,99 €
SvileÉpil 9 fleks SES 9002 za 112,99 € | Lipanj 2022. | Najbolja cijena na idealu.

Koliko košta dobar epilator?

Epilatori jeftino: s cijenama od 70 do 150 eura. Epilatori Srednji bend: od 150 do 300 eura. Modeli visokog eenda Professional: od 300 eura prema gore.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj