Kako dobro raditi kosu s svilenim epilom?

Za što je svileni epil?

Dok i epilacija i depilacija uklanjaju kosu u korijenu, depilacija može pritisnuti kosu na kožu, što ga otežava podizanje i uklanjanje. Tehnologija s pincetama od SvileÉpil Uklanja malu kosu poput pijeska (0,5 mm). Nema više djelomičnog ponovnog rasta, nema više nelagode.

Koliko dugo traje učinak svile?

Svileotapil 9 uspijeva ukloniti kosu do 4 puta kraće od depilacija voskom, za’epilacija da tvrd do 4 tjedna.

Koliko puta se može učiniti s svilenim epilom?

Ako ste početnik, ponovite epilaciju jednom tjedno. Svaki put kada primijetite da se nelagoda smanjuje i da se zadovoljstvo povećava. Ako ste stručnjak, opustite se i epilirate se jednom u tri tjedna.

Kada napraviti svileni epil?

Jednom kada to utvrdi, prvi savjet je korištenje SvilaÉpil Ujutro, nakon buđenja (ili u blizini), jer je trenutak najboljeg dana za opuštene mišiće i kožu.

Koji je najbolji svileni epil?

Najbolji Svileni epil 2023
  • SvileÉpil 9 Beauty Set Deluxe 9-995. 149,99 € …
  • SvileÉpil 9 Flex 9100 Beauty Set. 181,99 € …
  • SvileÉpil 9-890. 119,99 € …
  • SvileÉpil 9 Skinspa 9-990. 129,99 € …
  • SvileÉpil 7. 78,99 € …
  • SvileÉpil 5 5-511. 71,94 € …
  • SvileÉpil 5 5-541. 61,90 € …
  • SvileÉpil 5 5-620. 59,99 €

Što staviti na noge nakon svilenog epila?

U slučaju reaktivne kože, koja se lako otvara nakon Depilacija, preporučuje se kupnju post -depilacijske krema iz restorativnog i regeneracijskog djelovanja s aktivnim izvedenim iz znanstvenih istraživanja kao što su super oksidodizmusususus, aminokiseline, fosfolipidi i glukozamin.

Što ne učiniti da kosa raste?

Slijedite zdravu prehranu i vršite tjelesnu aktivnost kako biste smršavili i smanjili I dlaka od tijela. Zdrava prehrana i redovita vježba pomažu u mršavljenju i, iz posljedica, niža proizvodnja iz Androgeni koji favoriziraju problem dlaka u visku.

Kako izbjeći crvene točke nakon svilenog epila?

Hidratizirajte kožu: ispravna hidratacija pomaže u održavanju zdrave kože. Stoga je važno uvijek koristiti hidratantnu, umirujuću i osvježavajuću kremu, prije svega nakon Nakon što je obrijao. Možete isprobati post-epìlate kremu za post-epilaciju, dizajniranu upravo za ove okolnosti.

Što je bolje rasporediti se?

Uklanjanje dlaka: britvica

Obično se preferira za pazuhe i područje bikinija, često previše osjetljivo za biti podvrgnut traumi suza voska. Vremena pjene kose su vrlo brza, jer je kosa rezana, a žarulja za kosu ostaje netaknuta.

Koja je razlika između epilatora i uklanjanja dlake?

Dakle, napravimo neku jasnoću I Odgovaramo na klasično pitanje: epilator ili depilator? Onda depilator izrezati kosu, dokepilator razbiti ih u korijen zahvaljujući motoriziranim pincetama, ali ponekad se slomi I Tada imaju tendenciju da se vrate ispod kože.

Koliko košta svileni epil?

SvileÉpil Počevši od 31,49 €

Posljednje ažuriranje 25/06/2022

Komentiraj