Kako biti dominantan i pokoran

U odnosu BDSM obično postoji jedan partner koji preuzima ulogu dominantnog, dok drugi partner preuzima ulogu pokornog. Dominantni partner obično je onaj koji kontrolira odnos, dok se podložni partner općenito podvrgava volji dominantnog partnera.

Dominantni partner obično postavlja pravila i ograničenja za odnos, a podložni partner pristaje slijediti ta pravila. Dominantni partner također može odlučiti kada će se i kako će se odvijati seksualna aktivnost, a pokorni partner obično pristaje sudjelovati u bilo kojoj aktivnosti koju dominantni partner želi.

Uloge dominantnih i pokornosti mogu se poništiti, ovisno o željama uključenih partnera. Međutim, obično je slučaj da je dominantni partner taj koji je zadužen, dok podložni partner pristaje podvrgnuti se volji dominantnog partnera.

Što je potrebno da bude dominantan?

Na ovo pitanje nema odgovora jer ovisi o pojedincu i određenoj situaciji. Međutim, postoje neke opće osobine koje se često smatraju korisnim u postajanju dominantnih. Oni uključuju samopouzdanje, asertivnost, kreativnost, karizmu i snažan osjećaj za sebe. Uz to, često je korisno biti u stanju dobro čitati ljude i dobro razumjeti ljudsku psihologiju. Također je važno biti u mogućnosti postaviti jasne granice i biti ugodno komunicirati nečije potrebe i želje.

Što čini pokorna žena?

Podređena žena je žena koja se podvrgava autoritetu svog supruga ili muškog partnera. Ona se također može podvrgnuti drugim figurama autoriteta, poput njenog šefa ili vjerskog vođu. U vezi, može se očekivati da će podložna žena obavljati poslove kućanstava, kuhati obroke i izvoditi naloge. Također se očekuje da će biti seksualno dostupna suprugu ili partneru kad god želi.

Kako postajete snažni dominantni?

Na ovo pitanje ne postoji odgovor na sve veličine, jer najbolji način da postanete snažni dominan. Međutim, postoje neki opći savjeti koji bi mogli biti od pomoći svima koji žele postati snažni dominantni.

Neke važne stvari koje treba imati na umu kada pokušajte postati snažni dominantan uključuju:

– Uvijek poštujte granice i ograničenja svog partnera.

– Obratite pažnju na govor tijela svog partnera i verbalne znakove kako biste procijenili njihove reakcije na vaše postupke.

– Budite svjesni vlastitog tijela i energije i koristite ih u svoju korist.

– Budite sigurni u svoje sposobnosti i želje.

– Budite spremni eksperimentirati i naučiti nove stvari.

– Budite strpljivi, jer postaje snažno dominantan, potrebno je vrijeme, praksu i iskustvo.

Koji su znakovi dominantne žene?

Neki uobičajeni znakovi da je žena dominantna su da je asertivna, samouvjerena i kontrolira. Ona također može biti agresivna i vjerojatno će biti ta koja pokreće seks. Ona također može biti dominantna u drugim područjima svog života, poput karijere.

Kako se ponaša dominantna osoba?

Dominantna osoba obično je netko tko je kontroliran, asertivan i samouvjeren. Obično su odlučni i mogu imati jaku osobnost. Dominantni ljudi također se mogu smatrati šefom ili manipulativnom.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj