Je li vaš gumb povezan s vaginom

“Je li vaš pupak spojen na vašu vaginu” uvjet je u kojem je gumb na vaginu povezan s malim komadom kože ili tkiva. To se može dogoditi zbog niza razloga, uključujući pupčanu herniju, urođenu manu ili operaciju. U većini slučajeva veza je bezopasna i ne uzrokuje simptome. Međutim, u nekim slučajevima veza može uzrokovati bol ili nelagodu, a možda će je trebati kirurški ispraviti.

Koji je organ iza gumba trbuh?

Organ koji se nalazi iza trbuha je gušterača. Gušterača je duga, ravna žlijezda koja sjedi zataknuta iza želuca u gornjem dijelu trbuha. Proizvodi probavne enzime i hormone, uključujući inzulin, koji pomažu tijelu da se pokvari i koristi hranu.

Je li trbuh točka zadovoljstva?

Nema konačnog odgovora na ovo pitanje jer svi različito doživljavaju zadovoljstvo. Međutim, mnogi smatraju da je pupak ugodno mjesto, bilo kada se dotakne izravno ili kada se posredno stimulira odjećom. To je vjerojatno zato što se trbuh nalazi u osjetljivom dijelu tijela koje je prepuno živčanih završetaka. Uz to, čin dodirivanja ili trljanja pupka također može potaknuti okolna područja, poput grudi ili genitalija, što također može pridonijeti zadovoljstvu.

Zašto ne biste trebali dodirnuti gumb za trbuh?

Pulk je dom mnogih bakterija. U stvari, studije su pokazale da trbuh ima više bakterija nego bilo koje drugo područje na tijelu. Te bakterije mogu uzrokovati infekcije, a dodirivanje pupka može ih prenijeti na druge dijelove tijela. Uz to, pupak je osjetljivo područje, a dodirivanje može uzrokovati nelagodu.

Gdje se pričvršćuje trbuh?

Trbuh se pričvršćuje na pupak koji se nalazi u središtu trbuha. Pup je točka gdje je pupčana vrpca bila pričvršćena na plod tijekom trudnoće.

Što se događa ako stavite prst u trbuh?

Ako stavite prst u trbuh, osjetit ćete malu količinu otpora dok vam prst gura na kožu. Ispod kože osjetit ćete mali, čvrst krug – ovo je vaš pupak. Pup je zapravo ožiljak koji se formira kada je pupčana vrpca rezana nakon rođenja. Pupka ne sadrži živce, tako da nećete osjećati nikakvu bol kad ga dodirnete.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj