Iznenadna ejakulacija

Iznenadna ejakulacija je oslobađanje sjemena iz penisa bez prethodnog upozorenja ili uzbuđenja. Može se dogoditi tijekom seksualnog odnosa, predigra ili čak tijekom mokrenja. Iznenadna ejakulacija može biti jednokratna pojava ili se može dogoditi često. To može biti izvor sramote i frustracije za oba partnera. Postoji nekoliko mogućih uzroka iznenadne ejakulacije, uključujući psihološke čimbenike, lijekove i medicinska stanja. Mogućnosti liječenja variraju ovisno o temeljnom uzroku.

Je li normalno da se tip brzo oslobodi?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer svaka osoba doživljava različite razine normalnog seksualnog funkcioniranja. Međutim, ako muškarac dosljedno objavljuje brzo tijekom seksualne aktivnosti, to bi moglo ukazivati na veće pitanje, poput preuranjene ejakulacije. Ako je to briga, najbolje je konzultirati se s medicinskim stručnjakom kako bi istražio moguće uzroke i rješenja.

Koliko treba da muškarac bude spreman za 2. krug?

Odgovor na ovo pitanje ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući čovjekovu dob, njegovu razinu tjelesne aktivnosti i njegovu nedavnu seksualnu aktivnost. Općenito govoreći, mlađi muškarci imaju tendenciju da se brže oporavljaju od seksualnih aktivnosti od starijih muškaraca. Muškarci koji su fizički aktivni i koji se nedavno nisu uključili u seksualnu aktivnost također se mogu brže oporaviti.

Kako mogu zaustaviti nagli ejakulacija?

Nekoliko je stvari koje možete učiniti kako biste zaustavili iznenadnu ejakulaciju. Prvo, pobrinite se da ste potpuno uzbuđeni prije nego što počnete imati seks. Ovo će vam pomoći da traje duže. Drugo, napravite pauze tijekom seksa kako biste vam pomogli da traje duže. Treće, upotrijebite kondom koji će vam pomoći da traje duže. Četvrto, pokušajte s različitim seksualnim položajima koji će vam pomoći da traje duže. Peto, upotrijebite aktualnu kremu ili gel koji će vam pomoći da duže traje.

Koliko dugo prosječni čovjek može ostati uspravan?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim pojedinačnim čimbenicima. Međutim, erekcije obično traju nekoliko minuta do nekoliko sati. U nekim slučajevima muškarci će možda moći održavati erekciju dulje vrijeme ako su visoko uzbuđeni ili ako koriste određene lijekove.

Može li se brza ejakulacija trajno izliječiti?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer će trajni lijek za brzu ejakulaciju varirati ovisno o temeljnom uzroku. Međutim, neki potencijalni tretmani za brzu ejakulaciju uključuju bihevioralnu terapiju, lijekove i operaciju.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj