Ideje za seks igranje

Seksualna igra je svaka vrsta tjelesne aktivnosti koja se poduzima u svrhu seksualnog uzbuđenja i zadovoljstva. Može uključivati aktivnosti poput ljubljenja, dodirivanja, oralnog seksa i odnosa. Mnogi parovi uživaju u isprobavanju novih stvari u spavaćoj sobi kako bi svoj seksualni život bili uzbudljivi.

Što ne biste trebali učiniti u igrama uloga?

Nekoliko je stvari koje biste trebali izbjegavati raditi u ulozi kako biste održali zabavno i poštovano okruženje za sve koji su uključeni. Prije svega, izbjegavajte Godmodding ili Powergaming. To znači da ne biste trebali kontrolirati lik drugog igrača bez njihovog dopuštenja i ne biste trebali učiniti svoj lik nadmoćnim ili nepobjedivim. Umjesto toga, radite zajedno s drugim igračima kako biste stvorili fer i uravnoteženu priču.

Drugo, izbjegavajte metagaming. To znači da ne biste trebali koristiti znanje izvan karaktera da biste svom liku pružili prednost u igri. Na primjer, ako znate da se lik drugog igrača boji zmija, ne biste trebali svoj lik odjednom izvući zmiju kako biste ih uplašili. To nije samo nepravedno, već može upropastiti i zabavu za sve koji su uključeni.

Konačno, izbjegavajte korištenje uvredljivog jezika ili uvredljive komentare. To uključuje, ali nije ograničeno na rasizam, seksizam, homofobiju i transfobiju. Igranje uloga trebao bi biti siguran i gostoljubiv prostor za sve, pa vas molim da poštujete druge.

Kako začiniti igrače uloga?

Postoji nekoliko načina na koje možete začiniti igrače uloga:

1. Dodajte neke neočekivane zaplete.

2. Učinite uloge veće za likove.

3. Predstaviti nove i zanimljive likove.

4. Neka likovi istražuju nove i uzbudljive lokacije.

5. Neka se likovi suočavaju protiv moćnih i opasnih protivnika.

Koji su neki stilovi uloga?

Postoji mnogo različitih stilova uloga koji se mogu koristiti u raznim postavkama. Neki popularni stilovi uloga uključuju:

-Akcija/avantura: Ovaj se stil fokusira na tjelesnu aktivnost i obično uključuje likove koji se događaju na zadacima ili sudjelovanje u borbi.

-Povijesni: Ovaj stil uključuje likove koji žive u određenom vremenskom razdoblju i pridržavaju se običaja i uvjerenja tog doba.

-Fantazija: Ovaj se stil obično odvija u zamišljenim svjetovima s čarobnim stvorenjima i često uključuje likove koji se događaju na zadacima ili se bave borbom.

-Moderno: Ovaj se stil usredotočuje na likove koji žive u današnje vrijeme i može uključivati bilo što, od priča o kriminalu do kriminala.

-Znanstvena fantastika: Ovaj se stil često odvija u budućnosti ili u alternativnim svemirima i često sadrži naprednu tehnologiju ili izvanzemaljska stvorenja.

Kako flertite u ulozi?

Na ovo pitanje nema odgovora jer ljudi mogu koketirati na mnogo različitih načina, ovisno o njihovoj ličnosti i vrsti igranja uloga u kojima se bave. Međutim, neki savjeti o tome kako koketirati u postavci uloga uključuju:

-Budite razigrani i zadižite svog partnera.

-Pohvalite ih na njihovom karakteru ili na nešto što smatrate privlačnim u njima.

-Kokert s govorom tijela tako što ćete kontaktirati oči, nasmiješiti se i stajati blizu njih.

-Pošaljite im sugestivne ili koketne poruke izvan uloga.

Kako uloga igrate bračni par?

Prvi korak je odlučiti kakav bračni par želite igrati. Želite li igrati sretan i dragi par ili par koji se uvijek svađa? Jednom kada se odlučite za vrstu para koji želite igrati, sljedeći korak je započeti ih uloga.

Ako želite igrati sretan i dragi par, morat ćete biti sigurni da vaša igra uloga odražava. Uvijek biste trebali biti lijepi jedni prema drugima i pokazati fizičku naklonost kad god je to moguće. Također biste trebali pokušati izbjeći argumente, jer se sretni parovi rijetko raspravljaju.

Ako želite igrati par koji se uvijek svađa, morat ćete biti sigurni da vaša igra uloga odražava to. Uvijek biste se trebali svađati i pokazati fizičku naklonost samo kad je to apsolutno neophodno. Također biste trebali pokušati izbjeći bilo kakve trenutke sreće, jer su svađa parovi rijetko zadovoljni jedni s drugima.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj