Genitalne bradavice prije i nakon liječenja

Genitalne bradavice prije i nakon liječenja odnose se na promjene u pojavljivanju bradavica koje se događaju nakon primjene liječenja. Liječenje genitalnih bradavica može poprimiti mnoge oblike, uključujući lokalne kreme i masti, lasersku terapiju i operaciju. U većini slučajeva liječenje će rezultirati da se bradavice smanjuju u veličini, mijenjaju se u boji i na kraju potpuno nestanu. U nekim se slučajevima, međutim, bradavice mogu vratiti nakon završetka liječenja.

Što se događa s genitalnim bradavicama nakon liječenja?

Nakon liječenja, bradavice mogu u potpunosti nestati ili se mogu vratiti. Ako se bradavice vrate, možda ćete trebati ponoviti tretman.

Da li genitalne bradavice odlaze zauvijek nakon liječenja?

Na ovo pitanje ne postoji odgovor na sve veličine, jer trajanje genitalnih bradavica ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući vrstu korištenog liječenja i odgovor pojedinca na liječenje. Međutim, općenito, većina tretmana genitalnih bradavica učinkovita je u uklanjanju bradavica u roku od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. U nekim se slučajevima bradavice mogu vratiti nakon liječenja, ali to je obično rijetko.

Što je najuspješnije liječenje genitalnih bradavica?

Ne postoji niti jedan konačni odgovor na ovo pitanje, jer najuspješniji tretman genitalnih bradavica može varirati ovisno o pojedinačnom slučaju. Međutim, neki zajednički tretmani za genitalne bradavice uključuju lokalne kreme ili masti, krioterapiju (zamrzavanje bradavica), lasersku terapiju i kirurško uklanjanje. U nekim slučajevima bradavice mogu nestati samostalno bez ikakvog tretmana.

Koja su 3 simptoma genitalnih bradavica?

Postoje tri glavna simptoma genitalnih bradavica:

1. vidljive bradavice na genitalijama ili oko anusa

2. svrbež ili gori u genitalnom području

3. Nelagoda tijekom seksa

Možete li živjeti dug život s genitalnim bradavicama?

Da, moguće je živjeti dug život s genitalnim bradavicama. Međutim, bradavice mogu uzrokovati nelagodu i možda će ih trebati liječiti liječnik.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj