Egzotične seks stvari za napraviti

Izraz “egzotične seksualne stvari” odnosi se na niz seksualnih aktivnosti za koje se smatra da su izvan glavnog toka. Ove aktivnosti mogu biti bilo što, od igranja uloga i laganog ropstva do ekstremnih aktivnosti poput fetiš igre i analnog seksa. Ključna karakteristika egzotičnog spola je da se on općenito smatra uzbudljivijim i avanturističkim od tradicionalnog spola. To je često zato što uključuje isprobavanje novih stvari i guranje seksualnih granica.

Jedna od najprivlačnijih stvari o egzotičnom seksu je element iznenađenja. Budući da je često izvan norme, može biti uzbudljivo i uzbudljivo za oba partnera. To može biti i sjajan način da začinite vezu koja je postala pomalo rutina. Ako vi i vaš partner tražite nešto novo i uzbudljivo za isprobavanje, onda bi egzotični seks mogao biti savršeno rješenje.

Naravno, važno je zapamtiti da neće svi biti zainteresirani za isprobavanje egzotičnog seksa. Važno je raspravljati o svim aktivnostima koje prethodno razmišljate sa svojim partnerom kako biste bili sigurni da im je ugodno. Ako se odlučite isprobati nešto novo, također je važno polako uzimati stvari i budite sigurni da koristite obilje komunikacije i sigurnih riječi kako biste osigurali da su svi ugodni i sigurni.

Kako se seks osjećam posebno?

Mnogo je načina da se seks osjećate poseban. Jedan od načina je promijeniti rutinu. Isprobajte nove pozicije, lokacije ili doba dana. Drugi način je dodavanje neke romantike, poput svijeća, cvijeća ili seksi odjeće. Također možete isprobati nove stvari u krevetu, poput igračaka, igranja uloga ili fantazija. Što god učinite, obavezno komunicirajte sa svojim partnerom i usredotočite se na njihovo zadovoljstvo.

Kako mogu raditi nezaboravan seks?

Na ovo pitanje nema odgovora jer će svačija definicija “nezaboravnog spola” biti drugačija. Međutim, postoje neki opći savjeti koji mogu pomoći bilo kojem seksualnom iskustvu pamtljivim. Prvo, obavezno komunicirajte sa svojim partnerom i saznajte što im se sviđa, a što im se ne sviđa. To će vam pomoći da oboje uživate i da je iskustvo ugodno za vas oboje. Zatim se usredotočite na fizičke senzacije koje oboje doživljavate i stvarno ih uživajte. Obratite pažnju na tijelo vašeg partnera i što ih uključuje i obavijestite ih o tome u čemu uživate. I na kraju, nemojte se bojati biti kreativni i eksperimentirati s novim stvarima. Isprobavanje novih pozicija, fantazija, pa čak i lokacija, može vam pomoći da se seks postanu uzbudljiviji i nezaboravni.

Koliko treba da žena bude spremna za 2. krug?

Ovisi o ženi. Neke su žene spremne za 2. krug gotovo odmah nakon 1. kruga, dok drugima treba malo više vremena za oporavak. Općenito, međutim, ne bi trebalo potrajati više od nekoliko minuta da žena bude spremna za 2. krug.

Što bi djevojka trebala učiniti odmah nakon seksa?

Nekoliko je stvari koje bi djevojka trebala učiniti odmah nakon seksa kako bi ostala zdrava i izbjegla neželjene trudnoće. Prvo, važno je urinirati što je prije moguće nakon seksa jer to pomaže izbacivanju bilo koje bakterije koje su se mogle uvesti tijekom seksa. Drugo, dobra je ideja tuširati se ili kupku kako biste očistili tijelo i uklonili bilo koji znoj ili druge tekućine koji mogu biti na koži. Konačno, preporučljivo je koristiti barijersku metodu kontracepcije, poput kondoma, ako ne planirate zatrudnjeti.

Zašto se muškarci tuširaju nakon seksa?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se muškarci mogu tuširati nakon seksa. Za prvo, seks može biti pomalo neuredna aktivnost, pa im se tuširanje nakon toga može pomoći da se osjećaju čisto i osvježeno. Uz to, spol ponekad može dovesti do povećanja tjelesne temperature, pa im tuširanje može pomoći u hladnjaku. Konačno, neki muškarci vjeruju da tuširanje nakon seksa može pomoći u smanjenju rizika od uvrede spolno prenosive infekcije.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj