Duboki poljubac za usne

Poljubac s dubokim usnama je poljubac u kojem partneri čvrsto pritiskaju usne i koriste svoje jezike za istraživanje usta jedni drugima. Poljube u dubokim usnama obično su intimniji i strastveniji od običnih poljubaca usana, a često se koriste kao način izražavanja ljubavi i naklonosti.

Kako se ljubiš snažno i duboko?

Ne postoji jedan pravi način da se poljubite teško i duboko, ali postoje neke stvari koje možete učiniti kako biste ga učinili ugodnijim i za vas i za vašeg partnera. Prvo provjerite jesu li usta podmazana lizanjem usana ili pomoću balzama za usne. To će vam pomoći spriječiti da se usne spajaju i olakšat će pomicanje usta zajedno.

Zatim započnite s nježnim poljupcem, koristeći samo usne. Jednom kada vam oboje ugodno, možete početi koristiti više pritiska. Pomoću jezika istražite usta svog partnera i pustite ruke da lutaju po tijelu. Dok se ljubite, obratite pažnju na znakove svog partnera i pustite ih da postave tempo.

Ljubljenje teško i duboko može biti nevjerojatno senzualno iskustvo. Odvojite vrijeme i uživajte u istraživanju usta svog partnera.

Koji je poljubac osjetljiviji?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer svi doživljavaju različite razine osjetljivosti prilikom ljubljenja. Međutim, općenito govoreći, usne su osjetljivije od jezika, pa je poljubac za usne obično osjetljiviji od poljupca jezika. Uz to, područje oko usana (e.g. obrazi, brada i vrat) često su prilično osjetljivi, pa ljubljenje ovih područja može biti prilično ugodno.

Koliko dugo traje dubok poljubac?

Dubok poljubac može trajati bilo gdje od nekoliko sekundi do nekoliko minuta. Sve ovisi o kemiji između dvije uključene osobe. Ako je poljubac strastven i obojica uživaju u njemu, onda može trajati nekoliko minuta. Ali ako se radi o brzom, razigranom poljupcu, tada će trajati samo nekoliko sekundi.

Kako poljubiti momka dubokog poljupca?

Prvo, započnite s mekim, nježnim poljupcem. Polako povećajte pritisak i intenzitet poljupca dok idete. Jednom kada oboje uđete u njega, lagano otvorite usta i istražite jedni druge usta jezikom. Budite nježni i ne forsirajte ništa – neka se poljubac prirodno razvija.

Da biste ga zaista prenijeli na sljedeću razinu, pokušajte i sinkronizirati disanje sa svojim partnerom. Ovo će pomoći u stvaranju dublje veze i učiniti poljubac još intimnijim.

Što se događa kad se duboko poljubiš?

Vjeruje se da čin dubokog ljubljenja ima mnogo koristi, uključujući poboljšanje oralnog zdravlja, pomažući u smanjenju stresa i povećanju razine oksitocina, koji je poznat kao “ljubavni hormon.”Kad se duboko poljubite, u osnovi razmjenjujete slinu sa svojim partnerom, što može pomoći u smanjenju plaka i bakterija u ustima. Smatra se da je duboko ljubljenje način da se oslobodi napetost i stres, te promicanje vezanja i intimnosti između partnera.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj