Douche s vodom

Douche s vodom je uređaj koji se koristi za čišćenje vagine ili anusa. Sastoji se od rezervoara vode, mlaznice i cijevi. Voda je obično sterilna i može biti topla ili hladna. Douche s vodom je ubačen u vaginu ili anus, a voda se tada oslobađa. Voda ispira vaginu ili anus i čisti je.

Koliko dugo trebate držati vodu prilikom udaranja?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer će vrijeme koje biste trebali potrošiti ovisno o brojnim čimbenicima, uključujući vrstu džoniranog, razlog zbog kojeg se nalaze i svoj vlastiti osobne sklonosti. Međutim, općenito, preporučuje se da se bavite najmanje minutu, a po mogućnosti dvije do tri minute, kako biste osigurali da voda dosegne sva područja vaše vagine i da biste dali vrijeme za čišćenje vremena za rad.

Koji je najsigurniji način douchea?

Ne postoji niti jedan konačni odgovor na ovo pitanje jer postoje različiti načini za sigurno, a svaka osoba može imati svoje preferencije. Međutim, neki savjeti o tome kako se sigurno udubiti uključuju upotrebu destilirane vode ili sterilne vode, koristeći meku, fleksibilnu mlaznicu za džoku i izbjegavanje mirisa ili parfumiranja. Također je važno isprazniti vrećicu za džoku nakon svake uporabe i temeljito je očistiti sapunom i vodom.

Kada bi žena trebala udariti?

Ne postoji niti jedan odgovor na ovo pitanje jer će različite žene imati različita mišljenja o tome kada bi ili ako bi trebale biti. Neke žene mogu redovito pucati kao dio svoje higijenske rutine, dok druge to mogu učiniti povremeno, kao što je prije ili nakon seksa. U konačnici, na pojedinačnoj ženi je da odluči želi li ili ne i koliko često to čini.

Pomaže li udubljenje s vodom BV?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer postoje ograničeni znanstveni dokazi koji sugeriraju da je udubljenje vodom (ili bilo koje druge tvari) učinkovito u liječenju ili sprječavanju BV -a. Neke žene mogu otkriti da udubljenje vodom pruža olakšanje od simptoma poput vaginalnog ispuštanja, mirisa i svrbeža, ali nema garancije da će to biti učinkovito za sve. Uz to, udubljenje vodom (ili bilo kojom drugom supstancom) može zapravo poremetiti prirodnu ravnotežu bakterija u vagini i zapravo može dovesti do povećanja simptoma BV -a. Stoga je uvijek najbolje razgovarati s pružateljem zdravstvene zaštite prije nego što se ubacite s vodom ili bilo kojom drugom supstancom.

Možete li se dogoditi vodom nakon razdoblja?

Da, nakon menstruacije možete se udarati vodom. Međutim, važno je koristiti blagi, neseljeni sapun i izbjeći korištenje bilo kojeg proizvoda koji sadrže oštre kemikalije.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj