Dominantne i pokorne stvari koje treba učiniti

Dominantna i pokorna stvar koju treba učiniti je aktivnost ili ponašanje koje uključuje da jedna osoba kontrolira, a druga osoba pokorna. Aktivnost može biti bilo što, od spola do poslova, a razina kontrole može varirati od blage do ekstremne. Dominantne i pokorne stvari koje treba učiniti obično uključuju neki oblik razmjene moći, gdje dominantna osoba odustaje od neke kontrole u zamjenu za pokornu osobu koja se odriče neke slobode. Ova razmjena moći može biti fizička, emocionalna ili psihološka.

Kako usrećiti sub?

Postoji nekoliko ključnih stvari koje možete učiniti kako biste usrećili:

1. Obavezno komunicirajte jasno i često. Sub se mora osjećati kao da su u petlji i da ih ažurirate o svojim planovima i očekivanjima.

2. Budite u skladu sa svojim pravilima i očekivanjima. Podob mora znati što se očekuje od njih i koje su posljedice za ne ispunjavanje tih očekivanja.

3. Budite velikodušni sa svojom pohvalom i naklonošću. Podob voli ugoditi njihovom gospodaru i osjećati se kao da rade dobar posao. Obavezno ih obavijestite kada im ide dobro i učinite da se osjećaju cijenjenim.

4. Budi strpljiv. Podob je učenje da vam služi i molim vas na način na koji želite biti zadovoljni. Možda će trebati neko vrijeme da to isprave, zato budite strpljivi i dajte im vrijeme i prostor za učenje.

Što čini dobar dominan?

Dobar dominant će preuzeti odgovornost i biti asertivan, a istovremeno je poštovan i pažljiv prema potrebama i ograničenjima svog partnera. Moći će stvoriti povjerljivu i međusobno ugodnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju ugodno istražujući svoju kinky stranu.

Kako mogu djelovati pokornije?

Na ovo pitanje nema odgovora jer je podnošenje vrlo osobni čin koji ovisi o preferencijama i razini udobnosti pojedinca. Međutim, neki savjeti o tome kako djelovati pokornije u vezi uključuju:

– izražavajući želju da udovolji i služi partneru

– Biti voljan slijediti vodstvo vašeg partnera

– biti otvoren za isprobavanje novih stvari koje vaš partner sugerira

– Prenoseći svoje potrebe i želje svom partneru

– pokazujući spremnost za podnošenje želja i naredbe vašeg partnera

– demonstriranje povjerenja i poslušnosti vašem partneru

Što čini pokorna žena?

Podređena žena je žena koja se odluči podvrgnuti volji druge osobe u vezi. To se može učiniti iz više razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na: želju da udovolji svom partneru, potrebi za odobrenjem ili provjerom ili način da izrazi vlastitu pokornu ličnost. U zdravoj vezi, pokorna žena će se osjećati sigurno u svojoj ulozi i moći će izraziti svoje potrebe i želje svog partnera.

Kako se podnijeti svom čovjeku?

Na ovo pitanje nema nikog odgovora jer je svaka veza drugačija. Međutim, neki savjeti o tome kako se podvrgnuti svom muškarcu mogu uključivati poštovanje i poslušne njemu, podržavanje njegovih odluka i biti spreman da mu se seksualno udovolji. Također je važno komunicirati sa svojim muškarcem kako biste osigurali da ste oboje na istoj stranici u vezi s vašim očekivanjima i željama.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj