Dom i fetiš

Dom i fetiš je seksualna aktivnost ili praksa u kojoj jedna osoba dominira drugom, obično uključuje uporabu ropstva, discipline i drugih oblika seksualne prisile.

Koji su znakovi dominantne žene?

Mnogo je znakova koji mogu ukazivati na to da je žena dominantna. Možda je asertivna i preuzme se u situacijama, možda je sigurna i samopouzdana, možda je odlučna i ima snažan osjećaj autoriteta, možda je neovisna i samostalna, možda je moćna i utjecajna, možda je to ambiciozna i vođena, možda je snažna i odlučna. Također može pokazati neke ili sve ove osobine u svojim osobnim odnosima, kao partner za preuzimanje koji je uvjeren i odlučan, ili ona jednostavno može imati snažnu osobnost koja ima tendenciju preuzeti kontrolu u bilo kojoj situaciji.

Kako reći je li vaš muškarac Dom?

Ne postoji siguran način da kaže je li vaš muškarac Dom, ali postoje neki tragovi koje možete potražiti. Ako je vaš muškarac uvijek u kontroli, vrlo je samouvjeren i uvijek daje naredbe, onda je vjerojatno DOM. Ako vaš muškarac uživa biti zadužen za stvari i uvijek je onaj koji vodi put, onda je vjerojatno i Dom. Ako vam čovjek uvijek govori što učiniti i uvijek vas pokušava kontrolirati, onda je on vjerojatno Dom.

Što je dobar Dom?

Dobar Dom je netko tko je u stanju preuzeti odgovornost i kontrolirati situaciju. Oni su asertivni i znaju što žele. Dobar Dom je i netko tko je u stanju biti strpljiv i razumljiv, kao i biti u stanju biti čvrst kad je to potrebno.

Što znači DD i DOM?

DD i DOM uobičajene su kratice za riječi “dominantno” i “dominacija.”U kontekstu BDSM -a, ovi se pojmovi odnose na osobu koja kontrolira seksualnu aktivnost. Dominantni partner obično je onaj koji postavlja pravila i odlučuje što će se dogoditi tijekom seksualnog susreta. Podređeni partner obično je onaj koji slijedi pravila i omogućuje dominantnom partneru da kontrolira seksualnu aktivnost.

Kako se nositi s djevojkom Dom?

Najbolji način da se nosite s djevojkom DOM -a je biti vrlo razumijevanje i prihvaćanje svojih potreba. Dom znači “dominantan”, tako da vaša djevojka vjerojatno uživa u kontroli i biti ta koja donosi odluke. Važno je podržati njezinu potrebu za kontrolom i ne pokušavati se boriti protiv toga. Umjesto toga, usredotočite se na to biti dobar slušatelj i biti tamo za nju kad vam treba.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj