Dajte dobre masaže

Dobra masaža je ona koja primatelja ostavlja opušteno i osvježeno. Trebao bi biti prilagođen potrebama pojedinca, a treba ga izvoditi vješti i iskusni maserka. Postoji mnogo različitih vrsta masaže, ali sve dobre masaže dijele određene karakteristike. Treba ih izvoditi polako i laganim dodirom, koristeći glatke i dosljedne poteze. Pritisak treba prilagoditi razini udobnosti pojedinca, a masaža nikada ne bi trebala uzrokovati bol.

Što znači masaža u slengu?

Postoji nekoliko različitih značenja masaže u slengu, ali najčešće se vjerojatno odnosi na seksualni čin. To bi moglo biti bilo što, od jednostavno smeća, nečiji se leđa do punog odnosa. Obično ima konotaciju da se radi na senzualan ili seksualni način, a ne samo u opuštanje ili terapijske svrhe.

Kako mogu trljati svoju ženu?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer će ovisiti o tome u čemu vaša supruga uživa i zbog čega se osjeća dobro. Međutim, evo nekoliko općih savjeta koji mogu pomoći:

-Započnite laganim masiranjem leđa, vrata i ramena. Ovo će joj pomoći da se opusti i uđe u raspoloženje.

-Obratite pažnju na njezin govor tijela i znakove da vidite u čemu uživa. Sviđa li joj se kad je trljate natrag kružnim pokretima? Da li više voli čvršće dodir?

-Jednom kada imate ideju o tome što joj se sviđa, usredotočite se na ta područja i dajte joj sjajnu masažu.

-Ne zaboravite u masažu uključiti njezine noge, stopala i ruke. To su često zanemarena područja koja se mogu osjećati sjajno kad se trljaju.

-Završite joj nježnim zagrljajem i govoreći joj koliko je volite.

Kako mu dati najbolju masažu ikad?

Da biste svom partneru pružili nevjerojatnu masažu, započnite pomoću ruku za masiranje leđa u usporenim, kružnim pokretima. Zatim se pomaknite niz kralježnicu i masirajte stražnjicu. Zatim masirajte noge, počevši od teladi i krećući se do bedara. Napokon, masirajte noge. Obratite posebnu pozornost na bilo koja područja koja se osjećaju posebno napeta ili bolna. Ako želite dodati dodatni element opuštanja, koristite mirisnu masažu ili losion.

Kako masirati svoje djevojke bedra?

Prije nego što započnete, provjerite je li vaša djevojka ugodna i opuštena. Sjednite ili lezite pokraj nje i započnite laganim masiranjem gornjih bedara. Upotrijebite ruke za miješanje mišića u kružnom pokretu. Možete koristiti i palce za vršenje pritiska na određene točke.

Pri masiranju donjih bedara, možete upotrijebiti prstima za udaranje mišića u kretanju prema dolje. Također možete upotrijebiti dlanove za vršenje pritiska na njezina unutarnja bedra. Za intenzivniju masažu možete upotrijebiti laktove kako biste vršili pritisak na njezine mišiće bedara.

Je li dobro masirati nekoga?

Da, dobro je masirati nekoga. Masaža može pomoći u opuštanju mišića, povećanju protoka krvi i raspona pokreta i smanjiti stres.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj