Da li se borna kiselina riješi od mirisa

Borna kiselina je bez mirisa, bijela, kristalna tvar koja se stoljećima koristi kao sredstvo za čišćenje i konzervans. To je prirodni proizvod koji je izveden iz Borata, minerala koji sadrže boron. Borna kiselina se obično koristi kao antifungalno sredstvo i pokazalo se da je učinkovita protiv različitih gljivičnih infekcija. Također se koristi kao konzervans u mnogim kozmetičkim i proizvodima za osobnu njegu.

Kako održavate da vam vag miriše svježe?

Nekoliko je stvari koje možete učiniti kako bi vam vag mirisao svježe:

1. Redovito operite blagim sapunom i vodom.

2. Izbjegavajte udubljenje, jer to zapravo može dovesti do većeg rasta bakterija koje uzrokuju miris.

3. Upotrijebite materijal za vlagu za donje rublje kako biste pomogli da to područje bude suho.

4. Razmislite o korištenju dodatka probiotika, jer to može pomoći da vaginalni mikrobiom bude u ravnoteži i spriječi da bakterije koje uzrokuju miris da preraste.

5. Ako imate bilo kakve trajne probleme s mirisom, obavezno posjetite svog liječnika da isključi bilo kakva osnovna zdravstvena stanja.

Pomaže li borna kiselina kod ODER -a?

Borna kiselina je učinkovit način da se riješite mirisa. To je prirodni spoj koji se nalazi u Boraxu, koji je popularno sredstvo za čišćenje. Kad se borna kiselina koristi kao dezodorans, djeluje apsorbiranjem mirisa iz zraka. To ga čini idealan način da se riješite mirisa u vašem domu, uredu ili automobilu.

Zašto ne biste trebali koristiti supsitoriju o borinoj kiselini?

Borna kiselina je potencijalno toksična tvar koja bi se trebala koristiti s oprezom. Kada se koristi kao vaginalni supozitorij, može povećati rizik od iritacije vagine i spaljivanja. Uz to, borna kiselina može se apsorbirati u krvotok i može uzrokovati ozbiljne nuspojave, uključujući smrt. Stoga je važno razgovarati sa svojim liječnikom prije nego što koristite čepiće za boru kiseline.

Koliko često biste trebali koristiti boru kiselinu za miris?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer će ovisiti o specifičnoj situaciji i ozbiljnosti problema s mirisom. Općenito, međutim, općenito se preporučuje svakodnevno korištenje borne kiseline dok se problem mirisa ne riješi.

Što pomaže kod vaginalnog mirisa?

Nekoliko je stvari koje mogu pomoći s vaginalnim mirisom:

-Operite područje blagim sapunom i vodom.

-Izbjegavajte udubljenje, što zapravo može povećati vaginalni miris.

-Nosite labavu odjeću za prozralu.

-Vježbajte dobru higijenu brišući prednju stranu nakon korištenja zahoda.

-Izbjegavajte korištenje jakih mirisanih sapuna, parfema ili praha u genitalnom području.

-Jedite zdravu prehranu i pijte puno tekućine kako biste pomogli izbacivanje toksina.

-Ako miris i dalje postoji, pogledajte liječnika koji će isključiti bilo kakve infekcije ili druga osnovna medicinska stanja.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj