Biljni muški libido

Biljni muški libido je dodatak prehrani izrađen od prirodnih sastojaka koji su dizajnirani za poboljšanje seksualne funkcije i performansi kod muškaraca. Specifični sastojci u svakom dodatku mogu varirati, ali uobičajeni sastojci uključuju korov kozja, ginseng, korijen make i tribulus terestris. Ti se dodaci obično uzimaju oralno u obliku pilula ili kapsule. Neki proizvodi mogu biti dostupni i u aktualnim kremama ili gelovima.

Koji kućni lijekovi povećavaju muški libido?

Mnogo je kućnih lijekova koji mogu povećati muški libido. Neki od najučinkovitijih uključuju:

1. Ginseng: Ginseng je popularni biljni lijek koji se stoljećima koristi za povećanje libida. Smatra se da djeluje povećanjem protoka krvi na genitalije i stimuliranjem proizvodnje testosterona.

2. Tribulus terestris: Tribulus terestris je još jedan popularni biljni lijek za koji se pokazalo da povećava libido i erektilnu funkciju kod muškaraca. Smatra se da djeluje povećavajući razinu testosterona i dušičnog oksida u tijelu.

3. Maca: Maca je korijensko povrće koje je porijeklom u Peruu. Tradicionalno se koristi za povećanje energije, izdržljivosti i libida. Smatra se da djeluje povećavajući razinu testosterona i drugih spolnih hormona u tijelu.

4. Fenugreek: Fenugreek je biljka koja se tradicionalno koristi za povećanje libida i seksualne funkcije. Smatra se da djeluje stimulirajući proizvodnju testosterona i drugih spolnih hormona.

5. Cink: Cink je bitan mineral koji je uključen u mnoge aspekte seksualne funkcije. Smatra se da djeluje povećavajući razinu testosterona i drugih spolnih hormona u tijelu.

6. L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja je uključena u proizvodnju dušičnog oksida. Dušikov oksid je spoj koji je uključen u erektilnu funkciju. L

Kako vratiti svog muškog libida?

Postoji niz potencijalnih uzroka niskog libida kod muškaraca, u rasponu od fizičkih do psiholoških čimbenika. Ako ste zabrinuti zbog svog libida, važno je vidjeti svog liječnika da isključi bilo kakva osnovna medicinska stanja. Nakon što su isključeni bilo koji medicinski uzroci, možete učiniti brojne stvari kako biste pojačali svoj libido.

Za fizičke uzroke niskog libida važna je rješavanje bilo kakvih temeljnih zdravstvenih stanja. To može uključivati liječenje stanja poput visokog krvnog tlaka, dijabetesa ili pretilosti. Ako uzimate bilo kakve lijekove koji bi mogli utjecati na vaš libido, vaš liječnik će možda moći propisati alternativu.

Postoji i niz promjena u načinu života koje mogu poboljšati vaš libido. Redovito vježbanje, jedenje zdrave prehrane i dovoljno spavanja važni su za održavanje zdravog seksualnog nagona. Smanjenje razine stresa također može biti od pomoći. Ako ste pušač, napuštanje pušenja također može pomoći u poboljšanju vašeg libida.

Postoji i niz psiholoških čimbenika koji mogu utjecati na vaš libido. Ako se bavite anksioznošću, depresijom ili drugim problemima mentalnog zdravlja, liječenje može pomoći u poboljšanju vašeg libida. Problemi s odnosima također mogu biti glavni doprinos niskom libidu. Ako niste zadovoljni sa svojim partnerom ili imate poteškoće u vezi, to može dovesti do smanjenja seksualne želje.

Ako ste zabrinuti zbog svog libida, razgovarajte sa svojim liječnikom. Oni mogu pomoći u isključivanju bilo kakvih osnovnih uzroka i ponude

Koja je najbolja biljka za povećanje libida?

Ne postoji nijedna biljka koja se može smatrati najboljim za povećanje libida. Različito bilje može bolje funkcionirati za različite ljude, pa je važno eksperimentirati kako biste pronašli onu koja vam najbolje odgovara. Neke uobičajeno korištene biljke za jačanje libido-javljanja uključuju ginseng, maka i horny kozji korov.

Koja je prirodna biljka dobra za mušku impotenciju?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer učinkovitost prirodnog bilja za mušku impotenciju može varirati od osobe do osobe. Neka potencijalna biljka koja se tradicionalno koriste u tu svrhu uključuju ginseng, horny kozji korov i korijen maka. Uvijek je najbolje razgovarati sa zdravstvenim radnikom prije nego što uzmete bilo koji dodaci, međutim, jer oni mogu komunicirati s drugim lijekovima koje možda uzimate.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj