37 tableta

37 tableta je bijela, okrugla tableta s otiskom “a 37” s jedne strane i ocjena s druge strane. To je lijek na recept koji se koristi za liječenje anksioznosti i poremećaja panike.

Kako izgleda hidrokodon?

Hidrokodon je bijeli, kristalni prah koji je izveden iz opijumskog maka. Obično se prodaje kao tablet ili kapsula, a koristi se za liječenje boli i kašlja.

Što je plava tableta h 37?

Plava tableta H 37 je lijek koji se koristi za liječenje visokog krvnog tlaka i hipertenzije. To je beta blokator koji djeluje blokirajući djelovanje hormonskog epinefrina, što uzrokuje da srce brže kuca i krvne žile sužene. Ovaj se lijek koristi i za sprečavanje angine (bol u prsima) i za liječenje zatajenja srca.

Kako izgleda PRAZOSIN PILL?

Prazosin je bijela tableta u obliku ovalnog oblika s otiskom “prazosin” s jedne strane. Dostupan je u jačini od 1 mg, 2 mg i 5 mg.

Koja je tableta plava adderall?

Pilula je plava Adderall je lijek amfetamina koji se koristi za liječenje hiperaktivnosti deficita pozornosti (ADHD) i narkolepsije. To je stimulans središnjeg živčanog sustava (CNS) koji djeluje povećavajući aktivnost određenih kemikalija u mozgu.

Kako izgledaju tablete Darvocet?

Darvocet tablete su male, okrugle, bijele tablete. Utisnuti su s logotipom Darvoceta s jedne strane i snagom tablete s druge strane.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj